De week van het Nederlandse voedsel 10 t/m 17 oktober 2020
Wat eten we vandaag? Dagelijks zijn we allemaal bezig met ons voedsel, meestal gaat het daarbij over smaak of voedingswaarde en kosten. Maar realiseren we ons ook waar ons voedsel vandaan komt?
Om mensen meer bewust te maken van de herkomst van het voedsel organiseren we ''De week van het Nederlandse voedsel''. #WNLV
Programma 2020
- 09 oktober Wereldeidag Boerin Annemiek vlog: op bezoek bij een Kippenboerin
- 10 oktober Introductie organisatie WNLV
- 11 oktober De week van het Nederlands voedsel op de kaart
- 12 oktober De aardappel, Boerin Annemiek: hoe je zelf verse friet maakt van Nederlandse aardappelen
- 13 oktober Dubbel Drents Brood: Boerin Annemiek vlog: hoe maak je Drents brood
- 14 oktober Interzorg, Nederlands Regio eten ook in de zorg Boerin Annemiek op bezoek
- 15 oktober Jong leren eten Boerin Annemiek vlog: Jong Leren Eten met Henk Jumelet
- 16 oktober Duurzame voeding met de seizoenen mee eten, 't Kraampje
- 17 oktober Afsluiting de Week van het Nederlands Voedsel Vleesvee van Elvira