Stefanie is deze week op bezoek bij Vallei Varken in Putten. Bianca Deetman legt ons uit hoe het varkensbedrijf te werk gaat en voegt het eerste Nederlandse product toe aan ons kistje.
Stefanie trapt de vlogserie voor de Zomereditie van de Week van het Nederlandse voedsel voor ons af!
Hollandse Pot, Aardappelpuree met gehakt.
met Debbie vd Zanden
Vandaag 15 oktober is het Nationale visdag. Vandaag vertelt Egbert Nijboer welke Nederlandse vis wij het beste kunnen eten.
Vandaag maken we een overheerlijke pompoensoep zonder iets te verspillen.
Varkens houden op een bijzondere manier. Het Varkenshoff houdt varkens met een beter leven keurmerk.
Asperges zijn een echte seizoensgroente. Traditioneel loopt het aspergeseizoen van de tweede donderdag van april tot 24 juni.
Nog geen 10 jaar geleden moesten de meeste Nederlanders niets weten van geitenzuivel. Maar tijden veranderen.
Jong geleerd is oud gedaan, leer kinderen en jongeren om gezonde en duurzame keuzes te kunnen maken
Interzorg zet zich in voor heerlijke, streekgebonden en duurzame maaltijden voor haar cliënten.
In Drenthe hebben we ons eigen Dubbel Drents brood. De ingrediënten van dit brood worden op een milieuvriendelijke manier verbouwd.
Vandaag staat in het teken van de Aardappel. En niet zomaar een aardappel, maar de Frietaardappel van het ras Agria.