Doe mee

Vindt U het ook zo belangrijk dat de consument zich realiseert hoe gezond, duurzaam en lekker Nederlands voedsel is? Doe dan mee met de week van het Nederlandse voedsel. Stuur ons foto's, video's, teksten waarin u vertelt waarom uw product zo lekker is en doe er een korte tip bij hoe de consument gemakkelijk uw verse produkt op tafel zet.

Wij plaatsen uw verhaal op de website van het Nederlandse Voedsel en delen uw verhaal in onze socials.

Ieder jaar organiseren wij de Week van het Nederlandse Voedsel. We dagen iedereen uit om een week lang van Nederlandse bodem te eten. Waarom? Omdat dit veel beter is voor onze planeet, onze dieren, voor onszelf en onze portemonnee. 

Helpt u mee om ons Nederlandse Voedsel te promoten?

Gedurende deze week dagen we zowel consument als bedrijfsleven uit om zoveel mogelijk Nederlandse producten en ingrediënten te gebruiken. Gebruik van Nederlands voedsel is immers de makkelijkste manier om via voedsel bij te dragen aan duurzaamheid! We kunnen wel wat hulp gebruiken om deze beweging in gang te zetten. Daarom vragen we jou, als ondernemer, om mee te doen. 

Aandachtspunten:

1. Gebruik in je communicatie in elk geval de hashtag #wnlv. Dan kunnen we jouw initiatief ook meenemen in onze socials. Als je ons kunt taggen heb je meer garantie dat we jouw bericht ook zien. 
2. Let er goed op dat je initiatief ook echt volledig uit Nederlandse producten en ingrediënten bestaat.
3. Boerin Annemiek (bekend van Boer Zoekt Vrouw en Expeditie Robinson) maakt voor ons een aantal vlogs die we delen op social media, gebruik en deel deze vooral.

Rechtenvrije foto's

Heeft u nog mooie rechtenvrije foto's van lokaal voedsel of recepten die wij mogen plaatsen op deze website of mogen gebruiken op social media? Mail deze foto's dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laten we samen zorgen voor zoveel dat zo veel mogelijk mensen een week lang kiezen voor Nederlandse voedsel!


Verplicht veld!
Invalid Input
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Verplicht veld!
Invalid email address.
Invalid Input