Sietske Hilhorst

Sietske Hilhorst

Hallo, ik ben Sietske Hilhorst en samen met mijn man hebben we een Melkveehouderij in het pittoreske dorpje Een, in de Kop van Drenthe, Gemeente Noordenveld. We wonen en werken samen met onze Kinderen Kirsten, Daniël, Annabelle en Benthe, met veel plezier op deze prachtige plek wat een heerlijk stukje “Weidse Blik” biedt in het anders zo bomenrijke landschap van de Gemeente Noordenveld.


We verzorgen zo’n 180 Koeien vanaf Kalfje tot oude Oma Koe. Onze dames krijgen rond hun tweede levensjaar hun eerste Kalfje en worden vanaf die leeftijd gemolken in een vrijwillig melksysteem ook wel Melkrobot genoemd. De Melk van onze Koeien wordt door Royal FrieslandCampina verwerkt tot heerlijke Kaas.


Wij hebben als doel om ons bedrijf te optimaliseren door het Welzijn, de Gezondheid en Levensduur van onze  Koeien te verhogen en Efficiënt, Milieu- en Diervriendelijk te werken door vernieuwende technieken en automatisering toe te passen. Een innovatieve manier van boeren zoals “Smart Farming” en “Precisie Landbouw” past dan ook goed in onze visie en werkwijze.
Wij zijn een toekomstgericht Familiebedrijf met oog voor Mens, Koe en Omgeving, bewust van onze plek in de Samenleving en vinden dat we als Voedselproducent open en transparant behoren te zijn naar onze Buren, ons Medelanders, naar u dus!