Nieuws

INN Festival 2022 Lekker, duurzaam en gezond eten & drinken.

Interzorg kiest (bewust) voor producten van gezonde grond Maar wat betekent dit nu en wat heeft u als cliënt of vrijwilliger en jij als medewerker hieraan? Dat vertellen we graag tijdens het INN Festival. Kom daarom gezellig bij ons langs!

Het INN Festival is een vrij toegankelijk festival voor cliënten, naasten, vrijwilligers en collega’s. Het festival doet iedere dag een andere locatie van Interzorg aan. Een festival met medewerking van lokale partners die duurzaam geproduceerde producten (eten/drinken/non-food) presenteren, verkopen of aanbieden én met theater en muziek. Alles staat in het teken van: ‘Lekker, duurzaam en gezond eten & drinken’.

Interzorg sluit hierbij aan op ‘De Week van het Nederlandse Voedsel’. Dit is een regionaal opgezet initiatief met samenwerking tussen boeren, retail, wetenschappers, leveranciers en afnemers om de productie, ontwikkeling en distributie van voedsel te laten zien. Interzorg is al geruime tijd bezig om binnen het productieproces duurzame partners aan zich te binden. Dit heeft inmiddels al geresulteerd in onder andere de ontwikkeling van speciale dieetvoeding, de afname van exclusief voor Interzorg geteelde groenten en aardappelen én het schenken van speciaal gebrande koffie met fairtrade keurmerk.

Programma INN Festival 2022

10:45 uur Opening INN Festival met foto-expositie dieetvoeding Interzorg & Centrale opening Week van het Nederlandse Voedsel

11:00 uur Lezing / presentatie Botmas (Groentes van gezonde grond)

14:00 uur INN Belevingsmarkt met kraampjes:

  • Workshops Logopedie en Diëtisten
  • Diverse leveranciers
  • Kok aan Tafel: proeverij dieetvoeding vanuit eigen keuken Interzorg Kook & Bak activiteiten met cliënten
  • Theater en Live muziek
  • Verkoop diverse duurzame producten

16:00 uur Einde Programma  

Data:

07 oktober 2022 Anholt, Assen
10 oktober 2022 De Slingeborgh, Assen
11 oktober 2022 De Wijde Blik, Assen
12 oktober 2022 De Driemaster, Smilde
13 oktober 2022 Kornoeljehof, Vries
14 oktober 2022 Nieuw Graswijk, Assen