Nieuws

Week van het Nederlandse voedsel: Zomereditie

Al verschillende jaren organiseren we de Week van het Nederlandse voedsel in het najaar tijdens de Dutch Food Week.

In de zomer zijn er heerlijke Nederlandse volle grond groenten en is er heel veel rijp zomerfruit. Om hier volop van te genieten hebben we besloten om de week van het Nederlandse Voedsel te verhuizen naar de zomer. Daarom dit jaar een zomereditie.

Zomereditie www.WeekvanhetNederlandsevoedsel.nl 27 juni tot en met 04 juli.

Voor de zomeredetie gaan Pleun, Desi en Stefanie voor u op bezoek bij verschillende voedselproducenten ze verzamelen een culinair topgerecht, volledig van Nederlandse bodem.

We gaan bij 12 Nederlandse voedsel producenten op bezoek en vragen ieder van de deelnemers prachtige Nederlandse producten in onze Nederlandse voedselkist te plaatsen. Zo verzamelen we een heerlijke duurzame voedselbeleving uit alle 4 de windstreken. Immers elke windstreek in Nederland heeft een eigen smaak en beleving. Vervolgens brengen wij al deze smaken tot 1 fantastisch menu samengesteld en uitgevoerd door een topkok op 4 juli!

En ook U kunt meedoen!

Doe mee en eet een week echt Nederlands! van 27 juni tot en met 04 juli Maak een foto van uw Nederlandse:

  • boodschappenlijstje of
  • uw winkelkar of * uw aanrecht of
  • uw fornuis of oven of
  • uw bord

Met heerlijke Nederlandse gerechten, deel deze foto op Social media met hastag #weekvanhetNederlandseVoedsel of tag ons in uw bericht.

We delen en liken uw berichten.

Zo genieten we samen van een duurzame, lekkere week van het Nederlandse voedsel. 27 juni tot en met 04 juli www.WeekvanhetNederlandsevoedsel.nl

Contactpersoon Wija Koers:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mob 06-51202671