Nieuws

Op Tjak

Tijdens de Week van het Nederlandse voedsel heeft Op Tjak tweemaal een reportage gemaakt tijdens de opening van de Week van het Nederlandse voedsel maandag en tijdens de schoollunch donderdag.

 

Voor RTV Drenthe's Op Tjak rijden Aaldert Oosterhuis en Robbert Oosting de hele provincie door op zoek naar de mooiste belevenissen en bijzondere verhalen. Tijdens de Week van het Nederlandse voedsel heeft Op Tjak tweemaal een reportage gemaakt tijdens de opening van de Week van het Nederlandse voedsel maandag en tijdens de schoollunch donderdag. 

Donderdag 10 oktober j.l. heeft Robbert Oosting Kindcentrum Driemaster in Assen bezocht tijdens de schoollunch met alleen maar eten van Nederlandse bodem. Het gaat om de reis die voedsel aflegt, dat is ook de link met de Kinderboekenweek. Het draait eigenlijk allemaal om de vraag ''Hoe krijg je met zo weinig mogelijk stappen, zo gezond mogelijk eten?''. 

Bekijk hier de hele rapportage: Op Tjak Extra: Reis door het eten

Maandag 07 oktober j.l. kwam verslaggever Aaldert Oosterhuis een kijkje nemen bij de opening van de Week van het Nederlandse voedsel die plaats vond bij Echte Bakker Pots in Rolde. 

Bekijk hier de hele rapportage: Op Tjak: Week van het Nederlandse voedsel